FacebookTwitterLinkedIn

Anul acesta, McDonald’s a deschis patru noi cafenele în București, în restaurantele din Morarilor, Rahova, Virtuții și Park Lake Plaza (primul McCafé deschis într-un centru comercial).

Lanțul de restaurante plănuiește să încheie 2016 cu două noi deschideri de cafenele în Brașov și Timișoara.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România, a declarat: „Inovația a stat dintotdeauna la baza business-ului McDonald’s, iar McCafé, cel mai mare lanț de cafenele din România, ne diferențiază de șase ani pe piața restaurantelor cu servire rapidă. Am crezut de la început în conceptul cafenelelor McCafé, iar răspunsul pozitiv pe care l-am primit de la deschiderea primei cafenele și până în prezent, ne impulsionează an de an să extindem lanțul de cafenele, să devenim parte din viețile clienților noștri, parte din rutina lor zilnică. Astăzi, lanțul McCafé reprezintă 6% din business-ul McDonald’s în România și ne mândrim cu cele 23 de cafenele deschise în București și în cele mai importante orașe din țară. În plus, anul acesta plănuim să extindem lanțul la 25 de cafenele, prin deschiderea a două noi unități în Brașov și Timișoara”.

VEZI COTELE DE PIAȚĂ ÎN PUBLICITATEA TV – 9 LUNI 2016 

Primul McCafé a fost deschis în România pe 6 decembrie 2010, iar în prezent, lanțul numără 23 de cafenele, dintre care 15 în București și alte opt în cele mai importante orașe din țară.

În perioada 7 octombrie – 10 noiembrie, clienții care trec pragul cafenelelor McCafé se vor bucura de o ofertă specială: la fiecare cafea GRANDE cumpărată vor primi un pahar de colecție cadou. Promoția este valabilă în toate restaurantele din țară care au cafenele McCafé.

Citește: O sută de lei