FacebookTwitterLinkedIn

Timp de șase săptămâni, în perioada 3 iunie – 14 iulie 2013, toţi clienţii McDonald’s sunt invitați să descopere și să colecționeze paharele cu design special, oferite gratuit odată cu meniul lor preferat.

Disponibile în texturi diferite și în șase culori vibrante – verde, roz, albastru, bleu, gri și mov – noile pahare sunt oferite la cumpărarea oricărui meniu McDonald’s, cu excepția Happy Meal. În fiecare săptămână va fi disponibil un nou model din colecția de pahare Coca-Cola, în limita stocului disponibil.

Parteneriatul dintre McDonald’s și Coca-Cola este unul de lungă durată, inițiativele prin care sunt oferite pahare cu design contemporan fiind foarte apreciate peste tot în lume. În România, campania a fost lansată în anul 2011 și a avut un succes imediat.

Încă de la deschiderea primului său restaurant, McDonald’s România lucrează îndeaproape cu furnizori de încredere pentru a oferi o gamă diversificată de băuturi răcoritoare ce pot fi combinate în meniuri la alegerea fiecărui consumator în parte.

Aprovizionarea cu cele mai bune produse și ingrediente este esențială pentru oferirea unor băuturi de calitate. De asemenea, ne informăm clienții asupra tuturor detaliilor referitoare la produsele noastre. Astfel, îi ajutăm să ia cele mai bune decizii pentru stilul lor de viață.