Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

McDonald’s a investit 1,7 mil.euro într-un nou restaurant la Brașov

McDonald’s deschide un restaurant de tip Drive-Thru la Brașov. Este primul restaurant pe care Premier Restaurants România îl deschide în 2021.
McDonald's_Coresi_Bv_1

Restaurantul este al 88-lea din România și al cincilea din orașul Brașov. Odată cu această deschidere, operatorul McDonald’s a creat 75 de locuri noi de muncă.

„Consolidarea și extinderea rețelei de restaurante McDonald’s rămâne, în continuare, o prioritate pentru noi, chiar și în această perioadă dificilă pentru noi toți. Cu această ocazie, am creat 75 de locuri noi de muncă pentru comunitatea din Brașov”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Premier Restaurants România, parte a companiei Premier Capital, operează restaurantele McDonald’s în România. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Premier Capital plc operează 162 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii