FacebookTwitterLinkedIn

Restaurantul este al 88-lea din România și al cincilea din orașul Brașov. Odată cu această deschidere, operatorul McDonald’s a creat 75 de locuri noi de muncă.

„Consolidarea și extinderea rețelei de restaurante McDonald’s rămâne, în continuare, o prioritate pentru noi, chiar și în această perioadă dificilă pentru noi toți. Cu această ocazie, am creat 75 de locuri noi de muncă pentru comunitatea din Brașov”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Premier Restaurants România, parte a companiei Premier Capital, operează restaurantele McDonald’s în România. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Premier Capital plc operează 162 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.