Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

McDonald’s deschide un restaurant vegetarian în India

mcdonalds.jpg
Credeţi că ar putea exista un restaurant McDonald’s din al cărui meniu să lipsească hamburgerii? În India acest lucru va deveni o realitate începând cu jumătatea anului viitor. 

Oficialii celui mai mare lanţ de restaurante fast-food au anunţat recent faptul că din 2013, în India vor fi inaugurate două locaţii al căror meniu va fi alcătuit doar din produse vegetariene. Ambele restaurante vor fi deschise în apropierea unor locaşuri de pelerinaj – Golden Temple în Amritsar şi Vaishno Devi.

Nu sunt primele restaurante pe care compania americană le deschide în această ţară. McDonald’s este prezent pe piaţa indiană de 16 ani.

Încă din 2011, oficialii companiei au decis schimbarea cu fructe a jumătate din cartofii din meniul pentru copii, fiind presaţi de campaniile de prevenire a obezităţii. În toată lumea, peste 43 milioane de copii sub 5 ani sunt supraponderali.

În vara acestui an, reţeaua McDonald’s a fost recunoscută în topul Fortune Global 500, publicat de către revista Fortune, ca fiind unul dintre cei mai mari angajatori din lume. Astfel, McDonald’s, cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante, figurează pe locul 15 în topul celor mai mari angajatori globali, cu 420.000 angajați la nivelul anului 2011.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii