FacebookTwitterLinkedIn

Noul restaurant, bazat pe Experience of the Future (EOTF), prin sistemul inovator Service-Production Assembly, are două kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România: „Deschidem noul restaurant din Ploiești la timp pentru sezonul de vară, cel mai aglomerat sezon la McDonald’s. Acesta este cel al patrulea restaurant din Ploiești, lucru care arată relația strânsă pe care o avem cu ploieștenii. Orașul Ploiești a fost unul dintre primele din România în care am deschis un restaurant McDonald’s acum peste 20 de ani și mă bucur să văd că și astăzi clienții ne vizitează din ce în ce mai des. Restaurantul din Ploiești este prima deschidere de anul acesta, un an foarte ambițios în care urmează să deschidem încă 6 restaurante”.

Prin noua deschidere, McDonald’s asigură 40 de locuri de muncă și recrutează în continuare angajați în poziții de Crew, Manager Trainee, Guest Experience Leader și Hostess în toate restaurantele din țară.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, România, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi.