Cautare
, Contributor

Filantropie |
|

McDonald’s a dat din nou startul campaniei „Mi-e pofta sa fac bine!” pentru construirea celei de-a treia case Ronald McDonald

Fundaţia pentru copii Ronald McDonald a organizat un eveniment de strângere de fonduri, săptămâna trecută, prin care îşi propune să colecteze sumele necesare pentru construirea celei de-a treai case Ronald McDonald.
steaua csm juniori

Evenimentul a fost organizat în restaurantul din Piaţa Romană, iar printre persoanele publice care au ales să se implice în această campanie se numără Ilie Năstase, Mihai Bobonete, Amalia Năstase, Florin Grozea, Mihai Sturzu, Corina Caragea, Alice Năstase, Neti Sandu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, echipa de baschet de juniori Steaua CSM, Andreea Răducan sau Nicolai Tand.

„Sunt mândru să lucrez pentru o companie care îşi asumă o sarcină socială extrem de importantă şi de sensibilă, aceea de a purta de grijă copiilor aflaţi în suferinţă şi de a le oferi posibilitatea de a fi aproape de familiile lor. E important să ne aducem aportul la rezolvarea problemelor reale ale societăţii în care ne desfăşuram activitatea”, a declarat Daniel Boaje, director general McDonald’s România.

În cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!” desfasurată in perioada 17 – 23 noiembrie, McDonald’s va dona Fundatiei Ronald McDonald câte un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandviş sau meniu) vândut.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald. După ce anul trecut, prin campania ”Mi-e poftă sa fac bine!”, Fundaţia a dotat spitalul Grigore Alexandrescu cu un computer tomograf performant, cu ajutorul căruia vor putea fi diagnosticaţi peste 3.000 de copii anual, în 2014, Fundaţia începe să strângă fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Casele Ronald McDonald vin în sprijinul familiilor a căror copii sunt internaţi pentru tratamente pe termen lung în spital. Pe durata spitalizării copiilor, părintii nu plătesc cazarea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii