FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit reprezentanților companiei, acest serviciu  este valabil pentru zona Piața Victoriei din București și este disponibil zilnic în intervalul orar 10:00 – 18:00. Serviciul McDelivery din cadrul restaurantului din Piața Victoriei este disponibil încă de la finalul anului  trecut.

 ”Consumatorii noștri sunt cei la care ne raportăm în fiecare moment – fie că vorbim despre extinderea ofertei de meniu, lansarea de noi servicii ori deschiderea de noi restaurante, dorințele lor reprezintă principala sursă a inițiativelor pe care le susținem constant.  Astfel, prin introducerea noului serviciu de livrare la domiciliu continuăm să răspundem cerințelor consumatorilor McDonald’s, care doresc  să se bucure de produsele lor preferate acasă sau la birou”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.                 

McDonald’s deține în prezent 65 de restaurante în 21 de oraşe – 28 de restaurante în Bucureşti şi 37 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. Compania are peste 3.500 de angajaţi în România.