FacebookTwitterLinkedIn

McCann / Thiess Conferences se dorește a fi un proiect care să contribuie la îmbunătățirea performanței mediului de afaceri din România și la dezvoltarea personală a celor care își doresc o carieră managerială. Conferințele vor reuni personalități internaționale, care se vor afla în România în premieră, pentru a prezenta într-un mod unic subiectele de actualitate din domenii precum leadership, educație, sport și inovație.

Primul eveniment din seria McCann/Thiess Conferences, intitulat „American Heroes, A Leadership Lesson”, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

În cadrul acestuia vor discuta despre leadership și determinare două personalități cu o carieră militară deosebită:

– Robert O’Neill – Team Leader, Naval Special Warfare Development Group – cunoscut datorită afirmațiilor făcute în noiembrie 2014 conform cărora el este cel care l-a împușcat pe Osama bin Laden în timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai 2011, dar și datorită celor peste 400 de misiuni în cadrul cărora a deținut poziții de lider.

Scott Moore – US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command – care a coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a intervențiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat și pozițiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon.

Bogdan Enoiu (foto), director general McCann WorldGroup România, a declarat: „Conferința American Heroes va fi o ocazie unică în viață de a-i vedea și asculta pe unii dintre cei mai influenți și valoroși oameni ai timpurilor noastre, cei care scriu istorie. Aceștia vor ilustra prin exemple proprii cât de important este să iei cea mai bună decizie atunci când nu ai voie să greșești”.