FacebookTwitterLinkedIn

Colaborarea dintre Depanero și McCann București a început în luna septembrie 2014, cand, în urma unei licitatii, Depanero a ales agenția McCann București pentru serviciile de creaţie.

Depanero este o companie 100% românească. În 2014, a trecut printr-un proces de rebranding, anterior numindu-se Servskills. Depanero oferă servicii de reparații electronice și electrocasnice, atât în garanție cât și post-garanție și este singura firmă de acest gen cu acoperire națională.

„Am ales serviciile de creație ale McCann București datorită strategiei și soluțiilor creative propuse. Suntem un brand la început de drum și aveam nevoie de un concept actual, ancorat în realitate, simplu și de impact. McCann a reușit să atingă toate punctele exprimate în brief și ne-au propus o soluție care se pliază pe obiectivele companiei ”, a spus Adrian Antohi, Director General la Depanero.

Campania dezvoltată de McCann București se numește „Salvează numărul” și va fi activă pe toată durata anului 2014.

Sebastian Olar, Group Creative Director McCann Bucuresti, a declarat: „Pentru că Depanero repară ceea ce bagi în priză, scopul acestei campanii este să-i convingă pe oameni să memoreze numărul *4114 ca soluție unică pentru orice problema electronică sau electrocasnică”.

Comunicarea campaniei va fi realizată pe TV, radio, outdoor, print, online, in-store, dar și prin proiecte speciale. Spoturile TV au fost regizate de Shahar Segal şi produse de Mitra Film.

Din partea Depanero, echipa implicată în realizarea campaniei este formată din: Adrian Antohi – General Manager, Cătălin Cârcu – Commercial Director, Carmen Slavu – Marketing Consultant.

Echipa McCann București care a contribuit la această campanie este formată din: New Business Director: Beatrice Iftimi, Head of Strategy: Diana Ceaușu, Strategic Planner: Bianca Mănescu, Account Manager: Cristian Călinescu, Group Account Director: Gabriela Alexandrescu, Sennior Account Manager: Simona Geaca, Account Executive: Ionela Tatu, Executive Creative Director: Cătălin Dobre, Group Creative Director: Sebastian Olar, Art Director: Arpad Fekete, Senior Copywriter: Radu Constantinescu, Copywriter: Alexandru Vasile, Head of AV Production: Tiberiu Munteanu, AV Producer: Alexandru Platon.