FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Despre vacanța unui business nu cred că se pune problema în general, nu neaparat după un an de pandemie. Însă avem soluții pentru a ne continua activitatea și totodată să avem câteva săptămâni mai liniștite vara.

Certitudini și predictibilitate

Lipsa de predictibilitate este un element de bază în domeniul nostru, însă ne-am asumat acest lucru încă de la început și mereu încercăm să găsim soluții pentru ceea ce se poate întâmpla.

Îngrijorări

Mă îngrijorează pe termen mediu, nu în această vară, contextul global financiar. De exemplu, mă gândesc la cum vor rezolva SUA problema inflației.

Planuri de business

Avem în plan să investim 15-20 de milioane de euro în tranzacții anul acesta, intenția noastră fiind să finalizăm 3-4 tranzacții în următoarele 9 luni. Black Sea Fund este un fond interesat de achiziții în segmente diverse de activitate, flexiblitatea noastră cu privire la sector și structură (investiții în pachete majoritare, minoritare etc.) fiind foarte mare. Suntem interesați în special de companii de mărime medie, iar investiția per companie este între trei – opt milioane de euro.

Vacanță în țară sau străinătate

Îmi plac foarte mult insulele mediteranene și sper să vizitez câteva în această vară. De asemenea, voi petrece câteva săptămâni mai liniștite în locul meu secret din Bulgaria.