Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Măsuri restrictive fără precedent în Italia după cel mai negru bilanț de cazuri mortale

Italia a înregistrat ieri cel mai ridicată rată de mortalitate din cauza îmbolnăvirii cu Coronavirus.: 793 de persoane. Drept urmare aseară, premierul italian Giuseppe Conte a anunţat că oprește ''orice activitate de producţie'' care nu va fi indispensabilă pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esenţiale a populaţiei. 
 aboneaza-te
EDISVMAWwAAB_f3

Guvernul italian a hotărât să ”închidă orice activitate de producţie care nu va fi strict necesară, crucială şi indispensabilă pentru a ne garanta bunurile şi serviciile esenţiale”, a spus el într-un discurs oficial. Acestenoi măsuri restrictive sunt luate în încercarea disperată de a opri pandemia cauzată de coronavirus.

Premierul a adăugat că farmaciile, supermarketurile şi magazinele alimentare, serviciile poştale, financiare şi de asigurare, transporturile vor continua să funcţioneze. “Încetinim motorul productiv al ţării, dar nu îl oprim”, a spus el despre o “decizie nu tocmai uşoară”.

”Nu putem ascunde realitatea care este în fiecare zi în faţa ochilor noştri. Este cea mai gravă criză pe care o traversează ţara de la cel De-al Doilea Război Mondial ”, a menţionat premierul italian.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii