Cautare
, Editor Coordonator

Sănătate |
|

Măști faciale și viziere de la Lamborghini

Celebrul producător auto italian Lamborghini demarează producția de măști chirurgicale și viziere la fabrica sa de automobile super sport din Sant'Agata Bolognese, sprijinind astfel medicii din peninsulă care luptă cu pandemia de COVID-19.
lamborghini masti

Confecționate într-o cadență de 1000 de bucăți pe zi, măștile vor ieși din mâna lucrătorilor din departamentul de tapițerii – artizanii care realizează interioarele și personalizarea automobilelor Lamborghini – și vor fi donate Spitalului Sant’Orsola-Malpighi din Bologna.

Vizierele medicale vor fi realizate în cantitatea de 200 de unități pe zi, folosind imprimante 3D în cadrul fabricii de producție de fibră de carbon și în departamentul de Cercetare și Dezvoltare.

Activitatea a fost aprobată și susținută de Regiunea Emilia-Romagna și se desfășoară în colaborare cu Universitatea din Bologna. Departamentul de Științe Medicale și Chirurgicale va supraveghea testarea în vederea validării dispozitivelor medicale realizate de Lamborghini, înainte de livrarea lor căte spital.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii