Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

MasterCard și OrangeFresh implementează soluția de acceptare a plăților cu carduri contactless MasterCard

MasterCard și OrangeFresh au finalizat integrarea soluției de acceptare a plăților cu carduri contactless MasterCard și Maestro la nivelul flotei de vendomate a OrangeFresh.
Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard Europe

Astfel, se marchează una dintre primele implementări de acest tip din Europa Centrală și de Est, clienții OrangeFresh având posibilitatea de a beneficia de o experiență la plată simplă și eficientă, prin intermediul soluției MasterCard contactless.

OrangeFresh, parte a SAS Grup – un furnizor important de soluții de monitorizare la distanță, operează o flotă de 54 de automate de suc fresh de portocale la nivelul Capitalei. Plata cu cardul la vendomate a fost o solicitare constantă la nivelul pieței, multe dintre vendomate fiind amplasate în locații cu trafic ridicat, unde rapiditatea și eficiența plății sunt decisive pentru experiența consumatorilor.

Cosmin Vladimirescu, MasterCard: „Nu există niciun cost asociat comercianților pentru implementarea POS-urilor si a serviciului de cash-back”

„Piața vendomatelor este una dezvoltată în România, dar încă tributară soluțiilor tradiționale de plată cu numerar, monede sau bancnote. Orice discuție purtată cu operatori și furnizori de tehnologie de pe această piață indica nevoia de dezvoltare a soluțiilor de plată cu cardul la vendomate. Avantajele au fost evidente atât operațional, cât și comercial. Colaborarea cu OrangeFresh și partenerii lor a rezultat nu doar în prima implementare completă la nivelul unei rețele de vendomate din România, dar a condus și la apariția primei soluții complete de plată cu cardul la vendomate care poate fi utilizată de orice alt operator”, a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

Cosmin Vladimirescu, MasterCard: „Tinerii asociază plățile cu cardul cu ceva cool”

Prin intermediul MasterCard, OrangeFresh a realizat implementarea soluției de plată MasterCard contactless în colaborare cu Banca Transilvania, în calitate de bancă acceptatoare și furnizorul de soluții de plată electronică Ropeco.

„Prin această soluție, Orange Fresh pune la dispoziția utilizatorilor, posesori de carduri MasterCard contactless, o modalitate de plată mult mai rapidă, comodă și simplă, generând un confort sporit și o experiență plăcută. Suntem convinși că astfel de soluții reprezintă viitorul în zona sistemelor de plăți oferite clienților noștri” a declarat Marius Flore, director Canale Electronice, Banca Transilvania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii