Cautare
, Staff

Modă |
|

Massimo Piombini a fost numit Chief Executive Officer la Diesel

Grupul de fashion OTB anunță numirea lui Massimo Piombini ca CEO al brandului Diesel. Acesta se va alătura companiei italieneşti ȋn februarie 2020 şi va raporta către CEO-ul OTB, Ubaldo Minelli.
 aboneaza-te
MASSIMO PIOMBINI CEO

În ultimii 3 ani, Massimo Piombini a fost CEO la Balmain. Ȋnainte de acest post, a petrecut mai mult de zece ani la Valentino, ca Director Comercial, iar în trecut a lucrat pentru alte branduri de lux, precum Bally, Bulgari şi Gucci.

Diesel este cel mai mare dintre brandurile OTB şi brand fondator, fiind creat acum mai bine de 40 de ani de către preşedintele OTB, Renzo Rosso.

„Diesel este un brand unic, ce susţine exprimarea sinelui, creativitatea şi energia alternativă. Un icon care a schimbat industria datorită abordării diferite, aducând ȋn prim-plan produse-pionier şi un stil revoluţionar de comunicare, dar şi o companie pe care recent am readus-o la rădăcini, lucru care deja prezintă rezultate pozitive. Ȋi doresc lui Massimo să ȋi alimenteze motorul şi să ȋl ducă acolo unde merită”, a declarat Renzo Rosso, fondatorul Diesel.

Având sediul principal in Breganze, Italia, Diesel are 5.000 de angajaţi şi birouri ȋn cele mai importante oraşe din lume, un canal de distribuţie ce acoperă peste 100 de ţări, 700 de magazine mono-brand şi licenţe cu liderii industriei din cele mai importante categorii fashion şi lifestyle (parfumuri, ceasuri şi bijuterii, ochelari şi ȋntregul concept Living, ce include mobilă, corpuri de iluminat, bucărărie şi baie, tacâmuri, podele din lemn, obiecte ceramice şi ţesături pentru casă).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii