FacebookTwitterLinkedIn

În acest context, compania caută forță de muncă în industria IT&C, se arată într-un comunicat remis la redacție.

„Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România.

„Asteptăm cu nerăbdare să ne creștem echipele locale din București și Cluj, pentru a ajuta MassMutual să își mențină poziția de lider inovator al industriei. Cu expertiza care susține pozitia noastră de lider tehnologic din Statele Unite, sperăm să devenim unul dintre cei mai doriți angajatori din România, contribuind în același timp la creșterea economiei regionale”, a completat acesta.

Potrivit acestuia, MassMutual România recrutează pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering.

 MassMutual a fost fondată în 1851 și are în prezent 6.000 de angajați în Statele Unite. Compania a fost în mod constant clasată de către Institutul Etisphere în topul World’s Most Ethical Companies,  în topul World’s Most Admired Companies de catre FORTUNE®2, iar de către Forbes în topul America’s Best Employers for Diversity.