Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Maspex România intră pe segmentul de înghețată

Maspex România, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de pe piața locală din industria alimentară intră pe piața de înghețată cu brandul Tedi.
Gourmet,Summer,Dessert,Of,Artisanal,Or,Craft,Ice,Cream,Made

În acest sens, reprezentanții Maspex România au încheiat un parteneriat cu Alpin 57 LUX, una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de înghețată din România, parte a grupului internațional Food Union.

„Înghețata Tedi se alătură unei game variate de sucuri, biscuiți și cereale pentru micul dejun, (…) Adăugând valorile brandului dezvoltat de Maspex și expertiza valoroasă în producția de înghețată a partenerului nostru Alpin 57 Lux, am lansat 6 variante de înghețată Tedi”, a punctat Mihaela Greluș, Director Marketing Maspex România.

Alpin 57 Lux S.A. deține în portofoliul său de produse peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre cele mai populare se numără: Polar Autentic, Transalpina, Ekselence și Fulg de Nea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii