Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Mașinile Romprest au mers în coloană prin Capitală în semn de protest. Care a fost răspunsul primarului Clotilde Armand la acțiunea serviciului de salubrizare

Romprest, compania de salubritate care are contract cu Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, a amenințat că va sista serviciul de salubrizare a sectorului, care ar înregistra datorii de peste 100 mil. lei către firmă.
Screenshot 2021-02-09 at 16.12.32

În semn de protest, mașinile Romprest au ieșit pe străzile din București au mers în coloană.  Clotilde Armand, pri­marul Sectorului 1, spune că dacă Romprest va înceta serviciul de salu­brizare, primăria va contracta în regim de urgenţă alt operator.

„Dacă această companie lasă din nou gunoiul pe străzi și refuză să-și onoreze obligațiile contractuale din data de 12.02.2020 va intra alt operator în regim de urgență”, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook, după ce Romprest a organizat duminică o acțiune de protest în Piața Victoriei.

Un reprezentant al companiei a afirmat că Romprest are de încasat de la Primăria Sectorului 1 peste o sută de milioane de lei și începând de joia viitoare, „dacă nu se vor face plăți ale serviciului (…) nu vom mai avea bani să plătim carburantul, salariile personalului”.

„Îi asigur pe toți locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situația în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera șantajul și amenințările Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plătește servicii de salubrizare și de 10 ori mai scumpe față de restul țării. Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a replicat Clotilde Armand.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii