Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Mașina nouă în 2021? 7 modele Ford pe care sa le ai în vedere

Vrei să-ți cumperi o mașină în următoarea perioadă de timp dar nu știi care este cea mai bună alegere? Află în continuare care sunt cele mai apreciate modele Ford astfel încât să te poți decide mai ușor. Poți apela cu încredere la reprezentanța Ford Roadhill Automotive pentru detalii legate de costuri sau pentru a programa un test drive cu mașina dorită. 

 

Producătorul auto american Ford nu are nevoie de nicio introducere. Este creatorul iconicului Mustang dar și al crossover-urilor mici (Escape) sau al mașinilor de mari dimensiuni (Ranger). 

 

 

  • Ford Edge

 

Se situează la mijlocul clasei SUV de dimensiuni medii. Are o putere decentă a motorului și o deplasare echilibrată. Are un aspect oarecum ascuțit, dar majoritatea modelelor Edge vin echipate cu un motor cu 4 cilindri turbo compresor. Interiorul este liniștiți și confortabil pentru patru adulți. Este dotat cu o serie de funcții de asistență a șoferului, inclusiv asistență pentru menținerea benzii de rulare și frânare automată de urgență. 

 

 

  • Ford Fusion

 

Un sedan de dimensiuni medii, care oferă multe opțiuni, de la cele de bază până la cele de lux. Este disponibil atât în variantele cu alimentare convențională cât și hibrid sau hibrid plug-in. Se remarcă ca fiind unul dintre puținele modele din categoria sa, care oferă varianta cu tracțiune integrală. Pentru pasionații de adrenalină, există și varianta Sport, cu motor V6 turbo. 

 

 

  • Ford Explorer

 

Nu a fost primul vehicul utilitar sportiv, dar a reușit să găsească formula potrivită pentru a deveni cel mai bine vândut SUV. Explorer are și meritul de a adăuga continuu caracteristici similare mașinilor confortabile precum și o rulare lină pe șosea. În 2020 Explorer a fost reproiectat, iar această nouă generație marchează o revenire la clasica tracțiune pe spate a SUV-ului. 

 

 

  • Ford Fiesta

 

Modelul 2019 se situează în mijlocul clasei de mașini subcompacte. Dispune de o manevrabilitate sportivă, iar sistemul de infotainment este destul de basic. Vine în variantele sedan și hatchback și are o cabină bine construită. Modelele S, SE și ST Line au un motor cu 4 cilindri de 120 de cai putere și dispun de transmisie manuală sau automată. Cel mai recent Ford Fiesta nu arată atât de diferit de cel vechi, păstrându-și calitățile de mașină mică, economică, care este și confortabilă, dotată cu cea mai recentă tehnologie. 

 

 

  • Ford Mondeo

 

Este acum la a 4a generație, fiind cea mai mare variantă din punct de vedere al dimensiunilor, mult mai rafinată și oferind dotări high-tech de ultimă generație. Fie că vei alege un Mondeo basic, un Vignale de lux sau un Mondeo Hybrid, vei obține o mașină de familie spațioasă, cu un aspect frumos și o multe opțiuni. 

 

 

  • Ford Kuga

 

Nu doar că este un SUV cu tendințe de mașină sport, dar este disponibil și în varianta Hibrid plug-in, care promite costuri de funcționare reduse. Există și varianta clasică, cu alimentare convențională pe benzină sau motorină, pentru a se potrivi celor mai multe opțiuni ale șoferilor. Lansată în 2008, prima generație de Ford Kuga era puțin mai mult decât un Ford Focus de înaltă calitate. A inclus un upgrade la hatchback, astfel încât a fost adăugat spațiu suplimentar, foarte practic pentru o mașină de familie, cu 5 uși.  Puterea la motorul pe benzină este de 1,5 cu 149 CP în timp ce varianta diesel are tot 1,5 l dar 118 CP. Sau, varianta mai puternică, cu tracțiune integrală 2,0 litri și 187 CP.

 

 

  • Ford Focus

 

Fordul Focus, la fel ca și predecesorul său, Ford Escort, au fost lideri de vânzări pentru Ford în întreaga lume. A patra generație de Ford Focus lansată readuce popularul hatchback de familie. Stilul exterior dar și cel interior al celui mai recent Focus este distinctiv, având îmbunătățiri majore. Cu foarte mult spațiu în interior și cu un portbagaj încăpător, Focus standard este dotat cuprinzător pe Zetec entry level, generos pe gama medie Titan și opulent pe gama Vignale. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii