Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

Maserati Ghibli – în România din iunie de la 53.000 euro

Maserati Ghibli
Maserati atacă direct Audi A6, BMW Seria 5, Jaguar XF și Mercedes-Benz Clasa E cu acest nou Ghibli. Astăzi au fost făcute publice primele fotografii și informații oficiale.

Maserati lansează la sfârșitul acestei luni cel mai mic model al său la Salonul Auto de la Shanghai. Este vorba despre limuzina Ghibli, concurent direct pentru limuzinele de clasă mare din Lume. Mai mic decât Quattroporte, Ghibli va fi mult mai dinamic decât acesta, promit italienii. El este de-asemenea desenat mai agresiv și va fi poziționat ca limuzină de segment mare, premium și sport. 

Vedeți aici primele fotografii oficiale cu noul Ghibli.

Ghibli va fi disponibil în România începând cu luna iunie a acestui an. Toate cele trei motorizări disponibile vor putea fi cumpărate încă de la lansare și inlcusiv versiunile cu tracțiune integrală. Versiunea diesel V6 de trei litri cu 270 CP va avea un preț de pornire de 53.000 euro fără TVA, motorul pe benzină V6 de 330 CP va porni de la 55.000 euro fără TVA iar versiunea de top V6 de 410 CP cu tracțiune spate are un preț de start de aproximativ 65.500 euro fără TVA. Versiunea 4×4 a sa va porni de la 68.000 euro fără TVA. Toate motorizările sunt cuplate standard unei transmisii automate cu opt rapoarte. Prețurile sunt estimative și vor fi comunicate final abia în luna iunie când va începe și comercializarea propriu-zisă. Maserati speră ca Ghibli să ajute marca să ajungă la o cifră de vânzări anuală de 50.000 de unități. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii