Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Mărțișor fericit din partea Fundației Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei întâmpină primăvara oferind posibilitatea unui cadou special de mărțișor: dobândirea unui skill nou, împrietenirea cu o pasiune mai veche sau descoperirea alteia noi.
Ilustratie Martie 2018 martisor

În acest sens, cursurile lunii martie numără cinci categorii generale, ramificate în cursuri, care vor avea reducere 15% în perioada 1 – 8 martie. Printre acestea se numără:

Soft Skill: Arta de a Asculta, Atelier de Dicţie şi de vorbire, Comunicarea eficientă şi Tehnicile NLP, Atelier de Branding, Cum să devii un Manager bun.

Art&Crafts: Atelier de Scenaristică – Cum se scrie un film, Atelier de Pictură în Acuarelă, Curs de Fotografie pentru începători, Atelier de Mozaic, Curs practic de Design interior, Curs de Desen: creion, cărbune, pastel.

Beauty&Style: Atelier de iniţiere în Parfumerie, Istoria Modei Europene: Eleganță, Stil și Lux, Curs practic de Machiaj, Atelier de Stil Vestimentar feminin,  Atelier de Săpun Natural.

Open your mind: Arta în Antichitate – Farmecul dionisiac al lumii precreştine, Bărbaţi celebri din istoria României, Introducere în Istoria Religiilor, Introducere în Istoria Artei: Antichitate, Renaştere, Modernitate, din 15 Martie, Curs de Astronomie – Constelaţii, nebuloase, galaxii.

Wellbeing: Atelier de Improvizaţie, Introducere în Meditaţie: Tehnica Vipassana, Atelier de Mindfulness, Tu ce Tip de Personalitate ai? Cunoaşte-te pe tine însuţi pentru a comunica mai bine.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii