Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Martini aniversează 150 de ani de existență prin petreceri, sticle aniversare și etichete comemorative

MARTINI-White-Lady-Ad.jpg
Cel mai cunoscut vermut și cel mai bine-vândut vin spumant italian aniversează un secol și jumătate în același stil care a adus faima brandului: gioia di vivere, bucuria de a trăi.

 aboneaza-te
,,Suntem foarte mândri de rolul important pe care acest brand emblematic îl are în stilul de viaţă Dolce Vita”, afirmă Facundo L. Bacardi, Preşedinte Bacardi Limited, cea mai mare companie privată de băuturi spirtoase din lume (care mai deține și Bacardi, Grey Goose, Bombay Sapphire sau Cazodores).

Cu ocazia acestei aniversări, Martini a lansat ediția limitată Gran Lusso Vermut, în cadrul unui eveniment exclusivist pentru barmanii de top, care a avut loc în Pessione, locul nașterii brandului. Gran Lusso combină două extracte botanice unice inspirate de un vermut din arhiva brandului și de o rețetă de la 1904. Are un gust dulce-amărui de ierburi aromatice și poate revitaliza cocktailurile clasice precum Rob Roy, Negroni sau El Presidente.

Pentru că prima Terrazza Martini a apărut în 1948 la Paris, pe Champs Elysées, conceptul de ,,bar pe acoperiș” devenind curând sinonim cu petrecerile șic și strălucitoare, în anul aniversar Martini brandul promovează în toate terrazzele sale Martini Royale, o combinație de Martini Prosecco și Martini Bianco (sau Rosato).

Eticheta ediție-limitată pentru Martini Rosso, Bianco, Extra Dry și Rosato este o celebrare a etichetei originale a sticlei de Martini Rosso folosite în perioada 1867-1997, având inscripționate stema Casei Regale a Italiei și respectiv pe cea a orașului Torino, încadrând imaginea zeiței romane Fama. Și vinurile spumante au un nou look, reiterând stema Martini din 1863.

Pe data de 19 septembrie, cei 150 de ani de ,,gioia di vivere” vor fi sărbătoriți la o vilă privată de pe malul lacului Como, iar prin vizitarea site-ului Martini, fanii brandului pot avea șansa de a participa la eveniment.

În România, Martini este distribuit de către B.D.G. Import.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii