FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Un business nu pleacă niciodată în vacanță, dar trebuie să ne asigurăm că, după o perioadă atât de extraordinară, toți colegii noștri se odihnesc, se reîncarcă și se bucură de vară alături de cei dragi. La IBM inovația nu se oprește niciodată, chiar și vara lansăm proiecte uriașe precum Nava autonomă Mayflower, care este o navă de cercetare marină complet autonomă, alimentată de AI.

Certitudini și predictibilitate

Ne confruntăm cu o explozie de transformare digitală – nevoia clienților noștri este previzibilă. Potențialul tehnologiilor precum cloud hibrid, AI, Blockchain și Quantum au creat o oportunitate puternică de a ne împuternici clienții să își dezvolte afacerile, așa că, fără îndoială, suntem aici pentru a ajuta și în sezonul de vacanță. Previzibilitatea scade atunci când vorbim despre situația viitoare a pandemiei, dar suntem bine pregătiți pentru un mediu de lucru hibrid în care colegii noștri să poată lucra normal.

Îngrijorări

IBM a gestionat situația pandemiei destul de bine în ultimul an, 95% dintre colegii noștri au putut lucra de la distanță la 2 săptămâni după ce COVID-19 a lovit în martie anul trecut. Un pic îngrijorător este că situația în continuă schimbare a pandemiei ar putea minimaliza din nou șansa de interacțiuni față în față, care sunt esențiale în mai multe situații.

Acestea fiind spuse, cred că ar trebui să ne folosim timpul pentru a ne pregăti în cazul în care acest lucru se va întâmpla din nou. Avem instrumente la îndemână pentru a gestiona forța de muncă la distanță sau pentru a rula operațiuni hibride, de asemenea pregătit să gestioneze perturbarea. Aceste instrumente și metode s-au dovedit a fi utile și pentru clienții noștri, doar pentru a menționa IBM Tririga, o soluție integrată de gestionare a locului de muncă care poate contribui la proiectarea unui loc de muncă sigur, flexibil, la creșterea implicării angajaților și la creșterea eficienței operaționale în facilități.

Planuri de business

Pe măsură ce arunc o privire asupra tendințelor din industria noastră, îmi dau seama că sunt multe de făcut pentru noi în lunile următoare și, de asemenea, pentru anul viitor. Clienții noștri se așteaptă la soluții personalizate și, pe măsură ce le alăturăm pe parcursul călătoriei lor de digitalizare, implementând cloud hibrid și AI, trebuie să lucrăm îndeaproape cu ei. Acesta este un spațiu în creștere, cu un potențial imens și în care suntem foarte puternici.

Vacanță în țară sau străinătate

Zic să revenim la normal, să ne reîncarcăm și să ne găsim echilibrul. În această vară, în primul rând, mă întorc în țara mea natală, Polonia. Din fericire, România este frumoasă, călătoresc în fiecare al doilea weekend în țară, preferatul meu este litoralul. Apoi, mai târziu, intenționez să petrec o săptămână în Grecia.