FacebookTwitterLinkedIn

Divizia Marsh s-a implicat în calitate de consultant și a reprezentat companiile păgubite în toate etapele legate de gestionarea daunelor, inclusiv în negocierea cu asigurătorii.

Cel mai recent caz în care Marsh Claims Excellence s-a implicat în favoarea unei companii este cel al producătorului de mobilă Prestige Mob, în cazul daunei produse de incendiul care a afectat fabrica din Balotești, la finele lunii iunie a anului trecut. Incendiul care care a avut loc pe 27 iunie 2017 a produs daune clădirilor a căror suprafață a depășit 11.000 metri pătrați și a afectat stocurile alături de echipamentele producătorului de mobilă.

Marsh a reprezentat Prestige Mob în relația cu asigurătorul pe toată durata instrumentării daunei, constatărilor, expertizelor tehnice și pe parcursul negocierii valorii despăgubite.

În luna septembrie, asigurătorul a achitat un avans de 20% din valoarea estimată a despăgubirilor. Valoarea totală a daunelor s-a apropiat de 5 milioane de euro. În prima parte a lunii februarie, după o perioadă de aproape 7 luni, compania de asigurări a achitat valoarea totală a despăgubirii.

Marsh s-a ocupat inclusiv de negocierea cu asiguratorul și în cazul daunei din anul 2010, în valoare de circa 12 milioane de euro, care a afectat complexul comercial Dragonul Roșu.

„În România, acordăm consultanță pentru soluționarea daunelor complexe de mai bine de 20 de ani. Soluționarea daunelor complexe implică o serie de resurse specifice pentru companiile afectate pe care noi le punem la dispoziție, așa cum s-a întâmplat atât în cazul daunei din anul 2010 care a afectat un complex comercial, dar și în situația recentă a Prestige Mob”, a spus Cristian Fugaciu, CEO al Marsh Romania

Serviciile Marsh Claims Excellence sunt disponibile pentru toate companiile care se confruntă cu daune complexe.