Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Marks & Spencer face 7.000 de disponibilizări

Gigantul din domeniul retail Marks & Spencer va concedia aproximativ 7.000 de angajați în următoarele trei luni din cauza crizei coronavirus.
 aboneaza-te
marks & spencer

Gigantul din domeniul retail Marks & Spencer va concedia aproximativ 7.000 de angajați în următoarele trei luni din cauza crizei coronavirus, informează The Telegraph.

Șefii de M&S au declarat că reducerile vor afecta lucrătorii magazinelor, managementul regional și angajații din centrele sale de asistență, pe fondul scăderilor de vânzări, din cauza pandemiei.

În timpul perioadei de izolare, Marks & Spencer s-a adaptat la un program flexibil, folosind același personal pentru a gestiona atât raionul alimentar, cât și secțiunea de îmbrăcăminte din magazine.

Decizia vine după ce retailerul a constat că veniturile totale au scăzut cu o cincime în cele 19 săptămâni până la 8 august, în timp ce vânzările de îmbrăcăminte și obiecte de interior au scăzut la jumătate.

Chiar dacă vânzările au început să crească după ce s-a sfârșit perioada de izolare și s-au redeschis magazine, continuă să se înregistreze o scădere semnificativă față de anul precedent.

Compania se așteaptă ca unele dintre reducerile de locuri de muncă să se producă prin plecări voluntare și pensionare anticipată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii