Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Mark Zuckerberg și-a cumpărat în secret două case pe care a plătit 59 de milioane de dolari. FOTO

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, are două noi proprietăți în apropierea Lacului Tahoe, o destinație extrem de populară pentru locuitorii zonei Bay, la granița dintre Sierra Nevada și California.
 aboneaza-te
5ccb6d45021b4c2f6b718469-640-359

 

Pentru a păstra afacerea departe de ochii publicului, Zuckerberg a cumpărat casele – care au costat aproximativ 59 milioane de dolari – printr-o companie cu răspundere limitată, potrivit The Journal.

De asemenea, tranzacțiile au implicat acorduri de confidențialitate, inclusiv una care interzicea fotografierea casetelor și postarea acestora pe internet, dar Business Insider a descoperit un videoclip promoțional pentru una dintre proprietățile tânărului miliardar.

Casa – numită “The Carousel Estate” – este situată pe malul vestic al Lacului Tahoe și a fost achiziționată de Zuckerberg pentru suma de 22 milioane de dolari, în decembrie anul trecut. Aceasta este o zonă unde şi alţi magnaţi ai lumii IT şi-au cumpărat vile în ultima perioadă, fiind relativ aproape de Silicon Valley.

 

Mai jos găsiți o galerie foto în care puteți vedea interiorul proprietății „Carusel Estate”, în valoare de 22 milioane de dolari, care cuprinde jumătate din noua achiziție a lui Mark Zuckerberg.

Proprietatea Carousel se află pe o suprafață de 3,5 hectare, pe malul vestic al Lacului Tahoe, în afara orașului Tahoe.

Investiția mai include 61 de metri pe malul lacului privat, dar și un hamac relaxant pentru ca Mark și soția lui, Priscilla, să se bucure din plin de timpul petrecut aici.

Pontonul (sau portul) poate găzdui iahturi cu dimensiuni de până la  50+ metri. Există, de asemenea, spații suplimentare, în cazul în care prietenii care călătoresc în apropiere doresc să se acostează la Zuckerberg.

Foto credit: Oliverlux.com

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii