Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Mark Zuckerberg face declarații surprinzătoare: „Nimeni merită atât de mulți bani”

Mark Zuckerberg este fondatorul Facebook și unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Acesta a declarat că „înțelege” ce vrea să spună Bernie Sanders, când afirmă că nu ar trebui să existe miliardari, informează CNN.

 „Nu știu exact pragul până la unde ar trebui să se ridice averea unei persoane, însă începând de la un anumit nivel încolo nimeni merită atât de mulți bani”, a spus CEO-ul Facebook în timpul unui eveniment desfășurat la sediul companiei.

Mark Zuckerberg face declarații surprinzătoare

Averea lui Mark Zuckerberg se ridică la 70 de miliarde de dolari, ceea ce îl poziționează pe locul al cincilea în lume. Zuckerberg a promis că va dona 99% din acțiunile pe care le deține la compania Facebook.

„Cred că dacă faci un lucru bun, meriți să fii recompensat, însă sunt de părere că o parte din averea care poate fi acumulată este nerezonabilă”, a mai declarat Zuckergerg.

Printr-o decizie fără precedent, Mark Zuckerberg a decis să transmisă în direct pe internet evenimentul, după ce au apărut pe internet îneregistrari audio din timpul unor întâlniri pe care le-a avut la sediul companiei în luna iulie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii