FacebookTwitterLinkedIn

Mark Hilton a condus echipa de management care a intermediat listarea la Bursă a companiei, în noiembrie 2017, și a ocupat rolul de Director General din acel moment până în prezent. El va continua să susțină grupul, în poziția de consultant strategic în vederea asigurării unei tranziții ușoare a rolului de management către succesorul său.

Hilton va fi înlocuit de Georgios Argentopoulos, care va prelua funcția de Director General începând cu 1 mai 2019. Argentopoulos a fost CEO-ul Băneasa Developments.

Mark Hilton a condus compania într-o perioadă în care au existat multe schimbări importante în cadrul Grupului Sphera, asigurând dezvoltarea acestuia încă de la IPO. Pe această cale, aș vrea să îi mulțumesc, în numele Consiliului și al întregii companii, pentru efortul extraordinar depus în tot acest timp. De asemenea, sunt foarte încântat de numirea domnului Argentopoulos în această perioadă de transformare și sunt încrezător că va reuși să valorifice toate oportunitățile care vor apărea pentru Sphera”, a declarat Cristian Osiac, Președintele Consiliului de Administrație al Sphera Franchise Group.

În ultimii 9 ani, Sphera Franchise Group și-a dezvoltat rețeaua de restaurante de la 61 la 138 de unități, cu vânzări consolidate în valoare de 771 milioane de lei. În primăvara anului 2017, Sphera Franchise Group a lansat KFC în Italia, ajungând la 10 restaurante până în prezent.