Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Marius Tucă va prelua radioul Smart FM de la familia scriitorului Valentin Nicolau

Marius Tucă va prelua postul de radio Smart FM, înfiinţat de scriitorul şi dramaturgul Valentin Nicolau, şi vrea să continue să construiască în domeniul media, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
Marius Tuca

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) şi-a dat, în şedinţa de marţi, acordul prealabil prevăzut de legislaţia audiovizualului pentru modificarea structurii acţionariatului societăţii Radio Smart SRL, care deţine licenţa audiovizuală a postului de radio Smart FM, ce emite în prezent în Bucureşti, pe 107,3 FM.

Astfel, din acţionariatul societăţii va ieşi Angelica Nicolau, văduva lui Valentin Nicolau, care deţine 100% din părţile sociale ale Smart FM. Toate aceste părţi sociale deţinute de Angelica Nicolau vor fi cesionate jurnalistului Marius Tucă (99,0196%) şi soţiei acestuia, Neguţa Tucă (0,9804%). Aceştia nu au fost prezenţi la şedinţa CNA de marţi.

Marius Tucă a declarat agenției Mediafax că va prelua Smart FM de la familia Nicolau, pentru că îşi doreşte de 30 de ani să aibă un post de radio.

Profilul postului de radio Smart FM nu se va schimba. „Se va păstra ce este mai bun de la Smart FM. Partea de muzică va fi mai bună şi vor fi programe”, a explicat Marius Tucă, precizând că are multe idei privind Smart FM, însă, în primul rând, trebuie să fie construit studioul acestui post de radio. „Trebuie să construim un studio al nostru”, a subliniat Tucă.

În ultimul sondaj de audiență radio, realizat de IMAS și GfK România, în perioada 27 aprilie – 16 august 2015, Smart FM a avut în București o audiență medie zilnică de 19.500 de ascultători (daily reach). 

CITEȘTE: „HAIDEȚI ÎN TEAM BUILDING!”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii