Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Marius Tucă se trezește de dimineață la Smart FM

Jurnalistul Marius Tucă realizează, de luni dimineaţă, matinalul postului Smart FM şi a precizat în acest sens că, în urmă cu 20 de ani, începea să lucreze în televiziune, iar acum începe activitatea în radio, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
Marius Tuca

Prima emisiune live a lui Marius Tucă la Smart FM a început să fie difuzată luni, la câteva minute după ora 07:00.

În această emisiune de la Smart FM, desfăşurată în formatul „Smart Breakfast”, Marius Tucă a abordat şi subiectul tragediei din clubul Colectiv, avându-l invitat pe Raed Arafat.

Aceasta este prima modificare editorială în grila Smart FM după ce, pe 6 octombrie, Marius Tucă a preluat postul de radio, înfiinţat de scriitorul şi dramaturgul Valentin Nicolau. La momentul respectiv, Marius Tucă a declarat, pentru MEDIAFAX, că vrea să continue să construiască în domeniul media.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) şi-a dat, pe 6 octombrie, acordul prealabil prevăzut de legislaţia audiovizualului pentru modificarea structurii acţionariatului societăţii Radio Smart SRL, care deţine licenţa audiovizuală a postului de radio Smart FM, ce emite în prezent în Bucureşti, pe 107,3 FM.

Citește: TINERI?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii