Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Marius Tucă a anunţat că pleacă de la conducerea ziarului „Jurnalul Naţional”

Marius Tucă, directorul editorial al cotidianului Jurnalul Naţional, a anunţat, miercuri seară, că a decis să îşi dea demisia de la această publicaţie la care a lucrat în ultimii 22 de ani, informează MEDIAFAX.
marius-tuca

Dan Constantin, redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat că Marius Tucă şi-a anunţat intenţia de a demisiona, miercuri seară, în timpul unei şedinţe. Dan Constantin a precizat că nu a participat la acea şedinţă şi că nu ştie dacă, până în acest moment, acesta şi-a depus şi în mod oficial demisia.

Totodată, Dan Constantin a spus că nu a fost luată nicio decizie până în acest moment privind persoana care ar urma să preia funcţia de director editorial în locul lui Marius Tucă.

„Până în acest moment, nu există nicio decizie”, a declarat Dan Constantin pentru MEDIAFAX.

El a mai spus că nu s-a văzut cu Marius Tucă şi că nu cunoaşte motivele pentru care acesta a decis să îşi anunţe demisia.

Marius Tucă a lucrat la Jurnalul Naţional de la lansarea ziarului, în anul 1993.

În 2014, volumul de versuri al lui Marius Tucă, „Am să te iubesc până la sfârșitul lumii”, a ocupat locul 8 în topul celor mai vândute cărți în rețeaua magazinului Carrefour, potrivit unei monitorizări „Forbes România”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii