Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Marius Dănuț Carașol, președintele Transelectrica, a fost demis de Consiliul de Supraveghere al companiei

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat de Consiliul de Supraveghere al companiei din funcția de președinte și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, informează News.ro, pentru că și-a falsificat CV-ul, susținând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București.
Marius-Danut-Carasol

În cursul zilei de joi, Universitatea Politehnică București a răspuns pentru Edupedu.ro că directorul Transelectrica „a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Contactat în cursul aceleiași zile de Edupedu.ro și întrebat dacă a absolvit Universitatea Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul său, Marius Dănuț Carașol a răspuns: „Eu sunt într-o ședință la Sibiu, luați legătura cu colegii mei”. La insistențele Edupedu.ro, Carașol a declarat: „Nu pot să vorbesc. Vă mulțumesc!”, și a închis telefonul.

Transelectrica este societate cotată la Bursa de Valori București.

Marius-Dănuţ Caraşol a fost desemnat președintele Transelectrica de către Consiliul de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice pe 21 decembrie 2018.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii