Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Marius Cătălin Bucur

Avere: 10 milioane de euro Vârstă: 35 de ani Reşedinţă: Constanţa Domeniu: Comerţ

Omul de afaceri constănţean Bucur Marius Cătălin este unicul proprietar al companiei Brisegroup, care are ca obiect de activitate achiziţionarea, transportul, depozitarea şi comercializarea de cereale şi îngrăşăminte. Compania care a fost fondată în anul 2001 în Constanţa mai este prezentă şi în judeţele Ialomiţa, Călărași, Brăila, Dolj, Giurgiu, Arad, Timiş şi Caraş-Severin.

Potrivit rezultatelor financiare consolidate, Brisegroup a realizat, anul trecut, afaceri de circa 45 de milioane de euro, în creştere cu peste 25% faţă de 2008, dar şi un profit de peste un milion de euro. Firma deţine un siloz în localitatea Topraisar, cu o capacitatea de depozitare de 20.000 tone, o bază de recepţie a cerealelor în Albeşti cu o capacitate de stocare de 5.000 tone, o altă bază de recepţie aflată în Chirnogeni, care are o capacitate de stocare de 5.000 tone şi un siloz în Ciocârlia cu o capacitate de depozitare de 4.000 tone.

Reprezentanţii companiei susţin că toate punctele de descărcare ale firmei sunt amplasate strategic pentru a acoperi o zonă cât mai întinsă, iar distanţa până în port este suficient de mică pentru a deveni eficienţi în perioadele de campanie când fermierii au nevoie de serviciile Brisegroup.

În planurile companiei conduse de afaceristul constănţean se regăsesc intrarea şi consolidarea poziţiei pe noi pieţe din spaţiul geografic al României, iar acest lucru presupune noi puncte de colectare şi depozitare atât în zona Dobrogei cât şi în Muntenia, Olt şi Banat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii