Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Maristar a finalizat prima etapă a reabilitării podului peste Dunăre de la Cernavodă

Maristar este o companie românească de construcții, cu 14 ani de experiență, care a derulat peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură.
MRS Pod Cernavoda

Maristar a finalizat în două luni și jumătate calea de rulare Constanța-București a podului de la Cernavodă. Pe toată perioada verii vor continua lucrările la infrastructura podului.

Compania Maristar a câștigat la începutul anului contractul pentru “realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”, cu o valoare de 66,8 milioane de lei fără TVA.

“Reabilitarea căii de rulare Constanța-București a podului de la Cernavodă a fost realizată într-un timp record. (…) Pe toată perioada verii vom continua lucrările de infrastructură a podului, urmând ca în septembrie să începem a doua etapă importantă, modernizarea căii de rulare dinspre București spre Constanța”, a declarat George Vlasie, directorul general Maristar.

Pe 15 septembrie va urma a două etapă importantă a proiectului, reluarea lucrărilor pe calea de rulare București-Constanța a podului peste Dunăre de la Cernavodă. Reabilitarea podului este finanțată din fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 24 de luni pentru perioada de execuție a lucrărilor și de 60 de luni pentru perioada de garanție.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii