Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Marina și Ulay, doi mari artiști ai lumii, interpretați de Maia Morgenstern și Marius Bodochi

Maia Morgenstern și Marius Bodochi, două nume extraordinare ale teatrului românesc, vin la Timișoara pentru a prezenta, în premieră, un spectacol-lectură din piesa Marina și Ulay, care va fi lansată în iarnă, la Teatrul Evreiesc de Stat din București, după un text al dramaturgei Edith Negulici.
 aboneaza-te
Marina Abramovic_Maia Morgen stern_Baroque urban_woman all too woman (2)

Coincidența face că piesa este dedicată tocmai artistei de renume mondial, Marina Abramović, care este prezentă în cadrul expoziției WOMAN, ALL TOO WOMAN – Baroque||Urban ediția a III-a, organizată de META Spațiu și Muzeul de Artă din Timișoara.

Piesa de teatru este parte tot a acestui eveniment și va avea loc luni, 10 septembrie, de la ora 19:00, în curtea interioară a Muzeului de Artă din Timișoara, iar în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va muta în Sala Barocă din incintă.

Ce actriță ar fi putut să exprime mai bine forța creativă și spiritul puternic al Marinei Abramović decât Maia Morgenstern, care este ea însăși un artist desăvârșit, o prezență impetuoasă și un talent excepțional al scenei românești și internaționale de teatru și film? La fel și Ulay, fostul partener de viață al Marinei, un artist adevărat, dar a cărui operă a fost mereu umbrită de scandalurile avute cu fosta sa iubită, interpretat de Marius Bodochi, un actor de mare profunzime și un reper al teatrului românesc.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii