Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Marian Burcea, medic oftamolog și general de brigadă în rezervă, a preluat conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Marian Burcea a preluat azi funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate și de membru în Consiliul de Administraţie al Casei. Burcea a fost desemnat vineri în această funcție de premierul Sorin Grindeanu.
cnas

Marian Burcea (60 de ani), medic oftalmolog, este general de brigadă medic (rez.) şi conferenţiar universitar doctor la la U.M.F. „Carol Davila” din Bucureşti.

Marian Burcea  a mai lucrat la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti şi a fost director general adjunct la Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti (OPSNAJ), din anul 2004 până în prezent.

Noul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a declarat pentru News.ro că una dintre priorităţile mandatului său este rezolvarea problemelor sistemului informatic, pentru a nu mai avea sincope, dar şi modificarea sistemului prin care pacienţii cu boli grave pot avea acces rapid la tratament.

Marian Burcea: „De asemenea doresc apropierea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de pacienţi şi de furnizorii de servicii medicale, dar şi să urgentăm modificarea sistemului prin care pacienţii cu boli grave să poată avea acces rapid la tratament, odată cu intrarea în vigoare a normelor la contractul-cadru privind acordarea asistenţei medicale”.

VEZI BANII INVESTIȚI ÎN DREPTURILE TV PENTRU CAMPIONATELE DE FOTBAL DIN EUROPA!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii