Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Marian Băilă

Avere: 13 milioane de euro   Vârstă: 48 de ani Reşedinţă: Galaţi Domenii: Agricultură, imobiliare, auto

Marian Băilă are afaceri în domenii precum agricultură, imobiliare sau construcţii. A avut marele noroc că a intrat în criză fără datorii. L-a ajutat şi faptul că a scos bani mulţi din imobiliare. Numai din vânzarea unui teren al Agrodunărea Galaţi către o reţea de retail internaţională a luat circa zece milioane de euro. De altfel, antreprenorul consideră afacerile din imobiliar ca fiind cele mai sigure pe termen lung. Omul de afaceri mai are circa 20 hectare de teren în Gorj, Sibiu, Galaţi
şi Bucureşti. De asemenea, deţine cel mai mare depozit de materiale de construcţii din Galaţi. Băilă administrează peste 2.000 de hectare de teren agricol, din care circa 300 sunt în proprietate. Mai nou, se pare că vrea să investească într-o herghelie la Galaţi, care să concureze caii lipiţani de la Sâmbăta de Jos. Valoarea proiectului se ridică la circa un milion de euro.

Băilă a cumpărat deja 20 de lipiţani pe care îi ţine în fermele sale de la Frumuşiţa. A mai luat şi de la Romsilva alte exemplare. Pe lângă proiectul hergheliei de la Galaţi, Marian Băilă se mai gândeşte şi la construirea unui hipodrom între Galaţi şi Brăila.

Omul de afaceri este şi un columbofil împătimat. De altfel aceasta este o pasiune de foarte mulţi ani. Aşa se şi explică de ce organizează expoziţii de porumbei şi animale mici pentru copii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii