Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Maria Pârcălăbescu

Maria Parcalabescu.jpg
Avere: 21‑22 milioane de euro Vârstă: 52 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domeniu: Imobiliare

Maria Pârcălăbescu, fostul secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, are o declaraţie de avere impresionantă. Maria Pârcălăbescu a vândut, în 2008, o locuinţă pentru suma de 1,5 milioane de euro. Ea a împrumutat două persoane fizice cu 750.000 de euro.

Are două terenuri intravilane în Bucureşti, lângă Mănăstirea Caşin, care au împreună 1,7 hectare, un alt teren tot în zona Caşin, teren pe care Pârcălăbescu îl trece la „extravilan“, un teren intravilan la Oneşti şi două alte terenuri agricole în zona aceluiaşi oraş. Mai deţine o casă de locuit în Bucureşti, de 200 metri pătraţi, o alta în Voluntari (Ilfov) de 216 metri pătraţi, un apartament în Iaşi şi un spaţiu comercial în Oneşti. Maria Pârcălăbescu este vicepreşedinte al filialei Vrancea a PD‑L. Înainte de a intra în administraţia centrală, Pârcălăbescu a fost proprietarul mai multor firme din domeniul confecţiilor pe care le‑a înfiinţat şi le‑a condus, potrivit declaraţiei sale de interese. Restructurările din ministere, măsură anticriză propusă de Guvernul Boc, a făcut ca şi Maria Pârcălăbescu să se numere pe lista disponibilizaţilor. Să nu ne gândim însă că a rămas pe dinafară.

Recent au apărut zvonuri privind apariţia doamnei Pârcălăbescu în schema Fondului Român de Contragarantare a creditelor pentru IMM‑uri. Nu se ştiu încă funcţia pe care ea o va ocupa şi salariul pe care îl va primi, însă se bănuieşte a fi unul consistent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii