Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Maria Pârcălăbescu – 500 Miliardari Edi’ia 2011

Nume: Maria Pârcălăbescu Avere: 14-15 milioane de euro Varsta: 53 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Imobiliare  

După demiterea din funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Maria Pârcălăbescu a intrat într-un con de umbră. Femeia de afaceri s-a dedicat afacerilor pe care le deţine alături de familie: Gematex (importator de utilaje pentru industria uşoară) şi Maremod (firmă care produce confecţii). Prin cea din urmă deţine o fabrică în Oneşti, în care se produc lunar 55.000 de unităţi de îmbrăcăminte, destinate atât pieţei interne – produsele se regăsesc în reţeaua Metro şi în magazinul deschis sub brand propriu La Viggio, din Oneşti –, cât şi exportului. Potrivit informaţiilor de pe site‑ul companiei, principalii clienţi sunt Germania, Franţa, Belgia, Italia, Anglia sau Spania.

Prin prisma implicării Mariei Pârcălăbescu în domeniul confecţiilor, o regăsim în funcţia de preşedinte al Confederaţiei române de textile şi articole vestimentare, postură în care a participat la finalul anului trecut în cadrul Bucharest Business Forum. „Trebuie să fim capabili să atingem imaginaţia clientului, să învăţăm cum să construim şi să susţinem o conexiune individuală cu fiecare client, într-o lume suprasaturată de bunuri“, declara în acel moment Pârcălăbescu, referindu-se la problemele cu care se confruntă sectorul confecţiilor din România, invadat de produsele chinezeşti.

Potrivit ultimei declaraţii de avere disponibile, Pârcălăbescu deţine două terenuri intravilane în Bucureşti, lângă Mănăstirea Caşin, care au împreună 1,7 hectare, un alt teren tot în zona Caşin, teren pe care Pârcălăbescu îl trece la „extravilan“, un teren intravilan la Oneşti şi două alte terenuri agricole în zona aceluiaşi oraş. Mai deţine o casă de locuit în Bucureşti, de 201 metri pătraţi, o alta în Voluntari (Ilfov) de 216 metri pătraţi, un apartament în Iaşi.

Vezi care era averea Mariei Pârcălăbescu în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii