FacebookTwitterLinkedIn

Pentru toți cei care privesc lumea modei ca pe un glob de sticlă impenetrabil și – lucru de mirare – nu au făcut cunoștință până acum
cu Maria Lucia Hohan, cel mai simplu mod de a le explica de ce este o femeie influentă, puternică și un model de succes ar fi printr-o simplă enumerare de nume, evenimente și cifre. Schematic și concis, așa cum iubesc oamenii de finanțe, mult mai familiarizați cu
acuratețea tabelurilor excel decât cu lumea diafană în care contează textura mătăsii și corectitudinea tivului.

Click aici pentru a vedea noua colecție a Mariei Lucia Hohan.

Mai întâi, câteva nume: începând cu Selena Gomez, idolul adolescenților americani(care apare într-o rochie MLH inclusiv în imaginea de prezentare a primului său parfum), continuând cu Jennifer Hudson (care i-a cântat ,,Happy Birthday, Mr. President“ lui Barack Obama, într-o rochie semnată de Maria), Nicole Scherzinger, Demi Lovato, Joan Osborne, Eva Longoria, Katherine Heigl, Vanessa Hudgens, Taylor Swift, Nikki Reed, Carrie Underwood, Emma Roberts, Giuliana Rancic, și ajungând, apoteotic, la Jennifer Lopez, ale cărei măsuri – inclusiv circumferința celebrului posterior – se află, în strictă confidențialitate, în posesia cochetului atelier MLH din zona Cotroceni.

Coperți de reviste din afara țării, pictoriale pe zeci de pagini și două spread-uri dedicate de „Us Magazine“ la rubrica ,,Cele mai bine îmbrăcate“, cu titlul ,,Marile reușite ale lui Hohan“. O serie de evenimente cu ștaif: „X-Factor“, „American Idol“, Premiile Emmy, Premiile MTV, Globurile de Aur și, bineînțeles, Gala Premiilor Oscar.

Câteva momente de glorie: primul designer de la noi ajuns pe celebrul site de lux luisaviaroma. com; primul creator român în portofoliul celui mai vechi concept store parizian, L’Eclaireur; deținătoarea unui magazin online care livrează rochii din Hong Kong până în Arabia Saudită.

Bineînțeles, cifrele: 800 de euro investiți, în 2003, în două mașini de cusut și o croitoreasă, nouă ani de muncă asiduă și o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro în 2011. Și, firește, 31. Vârsta până la care Maria Lucia Hohan a bifat toate reușitele de mai sus.

Pentru sezonul primăvară-vară 2013, Maria continuă seria succeselor cu noua colecție, fidelă feminității clasice. Liniile simple și fluide, paleta cromatică exotică și accesoriile ce desenează iluzia unor bijuterii purtate pe piele sunt doar câteva dintre elementele predilecte.

Noile piese au fost deja alese de personalități din lumea muzicii și a cinematografiei, fiind purtate la diferite festivități de premiere. Astfel, cântăreața Taylor Swift a îmbrăcat rochia din dantelă albă Sienna cu ocazia premiilor Grammy și, ulterior, a și achiziționat-o pentru garderoba personală.

„Cel mai recent sezon a confirmat – din fericire – interesul vedetelor și al retailerilor internaționali pentru creațiile MLH, astfel că noua colecție este deja disponibilă pe multe piețe din Europa, SUA și Asia” a declarat Maria Lucia Hohan. „Dar aș dori să le mulțumesc în primul rând clientelor noastre din România, care au facut posibilă dezvoltarea brandului și care ne încurajează în fiecare zi și ne inspiră să gândim noi creații feminine!”

Și vedete din România au ales piese din noua colecție: Inna a purtat rochia Roxy pentru finala show-ului Vocea României, iar în același show TV Antonia a purtat o rochie roșie semnată tot Maria Lucia Hohan. De altfel, Inna alege ținute MLH custom-made pentru concertele și videoclipurile sale, în vreme ce Antonia a dat chiar numele uneia dintre cele mai vândute rochii din sezonul trecut.