Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Maria Grapini – 500 Miliardari Ediția 2011

Maria Grapini.jpg
Nume: Maria Grapini Avere: 9-10 milioane de euro Varsta: 57 de ani Resedinta: Timiș Domeniu/Companie: Confecții, imobiliare

Femeie de afaceri, preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Industria Uşoară, vicepreşedinte PC, consul onorific al Indiei, în România şi lista ar putea continua. În plus, şi posibil viitor candidat la un post în Parlament.

Printre toate aceste titluri, Maria Grapini, căci despre ea este vorba, se simte cel mai confortabil în postura de femeie de afaceri.Şi apropo de afaceri. La începutul acestui an, Grapini spera într-o creştere a producţiei locale (pe fondul problemelor politice din Tunisia şi Egipt, ţări tradiţional văzute ca oferind mână de lucru ieftină şi costuri reduse pentru producătorii internaţionali), o mică şansă pentru revenirea sectorului confecţiilor, grav lovit de importurile chinezeşti şi de faptul că românii nu sunt obişnuiţi să consume marfă românească. Nici nu ne miră acest lucru în contextul în care vedem o invazie de branduri internaţionale de top. Ironia este că o serie de firme locale produc pentru aceste branduri, cum ar fi Zara sau H&M.

Vezi care era averea Mariei Grapini în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii