FacebookTwitterLinkedIn

Marius Scuta va rămâne șef al departamentului de birouri și al diviziei de reprezentare exclusivă a chiriașilor din cadrul acestui departament.

 Jones Lang LaSalle a lansat recent o nouă divizie în cadrul departamentului de birouri, care va fi condusă de Maria Florea, absolventă a Academiei de Studii Economice din București și specializată în marketing. Maria Florea are o experiență de 8 ani în piață imobiliară, având în portofoliu peste 60 de tranzacții încheiate, care însumează circa 70.000 de metri pătrați de spații de birouri.

 Potrivit lui Marius Scuta,  Head of Office Department & Tenant Representation în cadrul JLL, ”departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a avut un an excepțional în 2013”. Tranzacțiile intermediate de JLL au avut în rolul de chiriași companii precum  Electronic Arts Inc., Honeywell și Deutsche Bank.  Jones Lang LaSalle a  negociat extinderea contractului de închiriere a companiei Procter and Gamble în Iride Business Park, potrivit reprezentanților săi. 

P&G, încă cinci ani în Iride Business Park

 ”2014 se anunță a fi un an interesant pentru piața de birouri, în creștere față de 2013, având în vedere interesul companiilor de IT, SSC și BPO de a deschide noi operațiuni în România, ca destinație preferată în defavoarea țărilor concurente din zona CEE. Vom asista la dezvoltarea unor noi poluri de birouri, ca parte a provocării de a echilibra Bucureștiul din punct de vedere urbanistic și al traficului, prin  livrarea unor proiecte importante de birouri  precum Green Gate, Green Court, City Offices și AFI Parc 2 și 3”, explică Marius Scuta.

Cel mai mare proprietar român de birouri are clădirile pline

 Divizia condusăƒde Maria Florea este nouă în cadrul JLL. Marius Scuta: ” Cu ocazia numirii Mariei Florea în funcția de director al diviziei de Office Agency, Jones Lang LaSalle își propune să deservească nevoile pieței de birouri pe ambele fronturi, atât al clienților cât și al proprietarilor. Astfel, Jones Lang LaSalle devine singura companie imobiliară de pe piață care are 2 divizii distincte de birouri.”