Cautare
, Staff

Modă |
|

Margot Robbie este noul ambasador Chanel Fragrances

Actrița de origine australiană este noul ambasador al parfumurilor Chanel, potrivit unui anunț făcut de celebra casă de modă.
SHOT_07_011_2199DR_C-crop_ADOBERGB

Actrița, în vârstă de 28 de ani, a devenit cunoscută odată cu rolul din filmul „The Wolf Of Wall Street” (2014, în regia lui Martin Scorsese), unde a jucat alături de Leonardo DiCaprio. A fost nominalizată la premiile Oscar, pentru interpretarea celebrei gimnaste Tonya Harding, din filmul „I, Tonya”. Pelicula a fost un proiect al casei de producție LuckyChap Entertainment, deținută de Margot Robbie. Actrița a lansat LuckyChap Entertainment în 2014, din dorința de a spune povești despre caractere feminine puternice și demne de admirat, în special regizoare și scriitoare.

Margot Robbie, care tocmai a jucat-o pe Regina Elisabeta în filmul lui Josie Rourke, „Mary Queen Of Scots”, își va surprinde fanii cu un nou rol în următorul film al regizorului Quentin Tarantino, „Once Upon A Time In Hollywood”. Robbie o va interpreta pe actrița Sharon Tate și va apărea pe micul ecran alături de Brad Pitt și de Leonardo DiCaprio.

Actrița a mai avut colaborări cu casa Chanel. În 2018, a fost imaginea colecției COCO NEIGE (toamnă-iarnă 2018-2019). La momentul respectiv, a declarat că este un vis împlinit să reprezinte un brand atât de cunoscut și fără vârstă. „Istoria femeii Chanel este atât de spectaculoasă, iar brandul reprezintă un puternic standard pentru stilul feminin”.

Margot Robbie a fost cucerită încă de la prima vizită în apartamentul lui Gabrielle Chanel şi în studioul de creaţie din Rue Cambon 31. În 2017, a purtat prima oară o creație Chanel, la evenimentul Critics Choice Awards, în urma căruia a fost numită „Cea mai bună actriţă într-un film de comedie”, pentru rolul din „I, Tonya” . Pentru nominalizarea la cea de-a 90-a ediţie a Premiilor Oscar, Robbie a îmbrăcat o rochie Chanel Haute Couture creată special pentru ea de Karl Lagerfeld.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii