Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Marea Despărțire: Adrian Sârbu a demisionat de la CME, proprietarul Pro TV

adrian-sarbu-1.jpg
Central European Media Enterprises (CME) a anunţat azi că Adrian Sârbu a demisionat din funcţiile de Preşedinte şi Chief Executive Officer al companiei. Adrian Sârbu va fi în continuare angajat CME până la 1 ianuarie 2014.

„Adrian Sârbu a jucat un rol decisiv în cadrul companiei pentru aproape două decenii. A început ca partener al CME în 1995, când compania a lansat postul Pro TV pe piaţa din România. Ulterior, din 2007 până în 2009, a ocupat funcţia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Preşedinte şi CEO al CME”, se arată în comunicatul CME, preluat de Mediafax.

Adrian Sârbu a declarat că este „mândru” că a făcut parte din CME pentru aproape 20 de ani şi că a contribuit la succesul neîntrerupt al companiei în această perioadă.

Șefii companiei l-au desemnat pe Duco Sickinghe, membru al boardului, să conducă temporar comisia directorală până la preluarea sarcinilor de către un CEO permanent, informează Mediafax.

Potrivit comunicatului, boardul companiei susţine strategiile de business implementate de către managementul CME în anul 2013, inclusiv intenţia de creştere a tarifelor de publicitate TV şi a tarifelor pentru retransmisie, care ar trebui să conducă la o creştere a business-ului şi la performanţe notabile pentru CME.

Citește locul pe care il ocupă Adrian Sârbu în Top 500 Miliardari.

Citeste analiza Pro TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii