Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Marea Britanie va ridica treptat restricțiile începând din 11 mai

Premierul britanic, Boris Johnson, a anunțat că în Marea Britanie, țară care înregistrează cel mai mare număr de victime din cauza pandemiei din Europa, peste 32.000, restricțiile vor fi ridicate începând de luni, informează Radio România Actualități.
boris johnson profimedia-0515406160

Boris Johnson a fost prezent miercuri în Parlament, pentru a răspunde întrebărilor opoziției în legătură cu gestionarea pandemiei.

El a recunoscut că statisticile sunt sumbre și a spus că fiecare moarte este o tragedie, iar guvernul său a încercat să salveze vieți și se protejeze sistemul național de sănătate: “Acum nu este momentul comparațiilor cu alte țări întrucât nu avem suficiente informații pentru a trage concluziile necesare.”

Premierul britanic a anunțat că restricțiile vor fi ridicate treptat, începând de luni, 11 mai, deși măsurile concret vor fi anunțate doar duminică.

De asemenea, el susține că, până la sfârșitul acestei luni, Marea Britanie va efectua 200.000 de teste coronavirus pe zi.

Între timp, numărul victimelor din Marea Britanie este așteptat să crească, mai ales în casele de bătrâni.

Marea Britanie are o populație îmbătrânită; din cele peste 65 de milioane de locuitori aproape 20% sunt persoane peste 65 de ani, notează Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii