Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Marea Britanie va rămâne în carantină cel puţin până pe 1 iunie

Marea Britanie va rămâne în carantină cel puţin până pe 1 iunie. Anunţul a fost făcut duminică seară de premierul Boris Johnson, care a prezentat un aşa-numit sistem de alertă în cinci paşi, un fel de ghid al ieşirii din izolare, informează Digi 24. 
Boris Johnson

Boris Johnson: „Nu este momentul să punem capăt pur şi simplu carantinei. Cine nu poate lucra de acasă trebuie încurajat să meargă la serviciu şi vrem ca deplasarea până acolo să se desfăşoare în siguranţă. Dacă este posibil, mergeţi la muncă folosind maşina sau şi mai bine, mergând pe jos sau folosind bicicleta. De miercurri, vrem să încurajăm oamenii să facă mai multă mişcare în aer liber. Vă puteţi plimba prin parcuri, puteţi să staţi la soare, să mergeţi cu maşina în alte locuri şi chiar să practicaţi sporturi doar cu membrii familiei”, conform Digi24.

„În următoarele săptămâni sau luni am putea merge mai departe de-atât”, a promis Boris Johnson.

„La pasul al doilea, cel mai devreme pe 1 iunie, s-ar putea să începem redeschiderea magazinelor şi a şcolilor primare. Cel mai devreme până în iulie, dar doar dacă situaţia o va permite, sperăm să redeschidem o parte din industria ospitalităţii”, a promis premierul britanic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii