Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Marea Britanie ar putea limita testarea COVID

Guvernul Marii Britanii a avertizat că testele COVID ar putea fi în curând restricționate, pe măsură ce laboratoarele se luptă să facă față cererii în creștere. Hotărârea vine într-un moment în care companiile doresc să aducă tot mai mulți angajați la birou.  
 aboneaza-te
teste covid

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a declarat că se stabilesc priorități, iar resursele se vor concentra asupra spitalelor și caselor de îngrijire, sugerând astfel că testarea comunității va fi redusă dacă cererea continuă să crească, scrie Bloomberg. 

“În timpul verii, când cererea a fost scăzută, am reușit să îndeplinim toate cerințele pentru testare, indiferent dacă erau prioritare sau nu, dar pe măsură ce cererea a crescut, trebuie să stabilim noi”, a spus Matt Hancock, citat de Bloomberg.

De asemenea, potrivit ministrului, rezolvarea acestor probleme din sistem va dura câteva săptămâni. În prezent, guvernul britanic își concentrează atenția și rezervele către focarele COVID din țară. Astfel, cetățenii au posibilități limitate de a se testa pe ei și familiile lor, fiind mai simplu să li se ceară să se izoleze acasă timp de două săptămâni.

Cazurile de coronavirus sunt în creștere în Marea Britanie, raportându-se 3.105 de cazuri noi, potrivit cifrelor guvernamentale făcute public marți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii