Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Marea Britanie: Accenture anunță 900 de disponibilizări

Firma de consultanță Accenture va recurge la 900 de disponibilizări în Marea Britanie, renunțând la 8% dintre angajații lor din cauza pandemiei de coronavirus care a determinat o scădere severă a cererii pentru serviciile sale de consultanță.  
 aboneaza-te
accenture

Firma de consultanță Accenture va recurge la 900 de disponibilizări în Marea Britanie, renunțând la 8% dintre angajații lor din cauza pandemiei de coronavirus care a determinat o scădere severă a cererii pentru serviciile sale de consultanță, conform Bloomberg.

Un reprezentant al companiei Accenture a anunțat joi că decizia luată de conducere va afecta între 700 și 900 de angajați. Compania și-a anunțat deja personalul și plănuiește „consultanță colectivă” pentru un programde disponibilizări.

Când criza coronavirus a început în martie, Accenture avea deja prea mulți angajați în raport cu cererea, arată un memoriu intern al personalului. Acest memoriu mai arată că eficiența angajaților a fost afectată de pandemia de coronavirus, punând și mai multă presiune asupra afacerii. Pentru a combate perioada dificilă, compania trebuie să facă aceste restructurări.

Alte companii din Marea Britanie fac, de asemenea, disponibilizări din cauza veniturilor scăzute. Andy Haldane, economistul șef al Băncii Angliei, a declarat săptămâna aceasta că persepectivele pentru locuri de muncă sunt afectate din cauza colapsului economic. Mai mult decât atât, programele de șomaj se încheie în august.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii