Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Marea Britanie: 1 din 5 oameni se simte în siguranță la restaurant

În Marea Britanie, cancelarul Rishi Sunak a luat masa la restaurant vineri pentru a susține afacerile locale și resuscitarea economiei după ce noul studiul al Biroului pentru Statistică Națională (ONS) aduce vești îngrijorătoare  
 aboneaza-te
shutterstock_156178814

În Marea Britanie, cancelarul Rishi Sunak a luat masa la restaurant vineri pentru a susține afacerile locale și resuscitarea economiei după ce noul studiul al Biroului pentru Statistică Națională (ONS) aduce vești îngrijorătoare, informează The Telegraph.

Raportul publicat de Biroul pentru Statistică Națională arată că doar una din cinci persoane se simte în siguranță atunci când ia masa la restaurant. Sondajul se bazează pe răspunsurile a 2.500 de persoane și a fost dezvoltat înainte de anunțarea schemei de bonuri de 500 lire sterline. Abia din luna august va intra în vigoare această schemă bazată pe bonuri prin care cetățenii vor putea servi masa la restaurante la jumătate de preț, de luni până miercuri.

În urma analizei, doar 20% dintre adulți au declarat că se simt confortabil să iasă la restaurante, fie că e vorba de luat masa pe terasă sau în interior, în timp ce 60% dintre respondenți au declarat ca aceasta este o idee proastă. Printre persoanele participante s-au aflat și respondenți cu vârsta de peste 70 de ani, cei cu cel mai mare risc în fața infectării cu coronavirus. În urma studiului, două triemi dintre aceștia au răspuns că nu se simt confortabil să mănânce la restaurant.

După ce a prezentat o reducere de 4,1 miliarde de lire sterline a TVA-ului în sectorul ospitalității pentru a salva aproximativ 2 milioane de locuri de muncă, Rishi Sunak a plasat sectorul ospitalități pe primul plan în lista problemelor actuale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii