Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Marcel Vela, ministrul de Interne: „Vă rog să mă credeţi că situaţia este dramatică, acest virus există”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că se bazează foarte mult pe responsabilitatea românilor de a respecta regulile şi i-a îndemnat pe „cavalerii coronavirusului” să viziteze familiile care au pierdut pe cineva drag, în urma infecţiei cu COVID - 19, informează News.ro.
Marcel Vela

Marcel Vela: Eu mă bazez foarte mult pe responsabilitatea românilor, cei care nu respectă regulile sunt destul de puţini. Evident că există riscuri, mai ales într-o situaţie delicată (…)  Profitând de anumite interpretări cu privire la drepturile individului este, după cum văd la anumiţi politicieni, mai important decât dreptul dumneavoatsră de a vă proteja sănătatea. Dreptul meu de a mă mişca văd că nu este analizat, cântărit, cu dreptul meu de a fi sănătos. Această situaţie delicată a dus la o discuţie polemică, în antiteză, cine şi ce drepturi are, cum sunt ele analizate, cântărite. Cred că este o datorie nobilă a fiecărui politician să salveze viaţa. Viaţa bate orice teorie şi dilmele ce le au unii în cap. După cum vedeţi, astăzi s-a întegistrat un număr record de cazuri şi îi rog pe aceşti cavaleri ai coronavirusului, să meargă la familiile care sunt într-o situaţie tragică şi au pierdut pe cineva drag. (…) Vă rog să mă credeţi că situaţia este dramatică, acest virus există, este un duşman care nu distinge între bărbaţi şi femei, între tineri şi bătrâni, cu atât mai mult între membri unui partid sau altul”, conform News.ro.

Întrebat dacă nu cumva au fost scăpate de sub control cazurile de Covid – 19, Marcel Vela a declarat că Guvernul a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a controla virusul.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii