Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a suferit o criză de lipotimie în conferința de presă

Conferinţa de presă în care preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu prezenta programul „Repornim România” a fost întreruptă după ce liderului PSD i s-a făcut rău. Acesta a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său, informează News.ro.
 aboneaza-te
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD s-a dus la spital după ce i s-a făcut rău în conferinţa de presă, când a început să tremure şi şi-a pierdut echilibrul. Conferinţa s-a întrerupt, iar ulterior Marcel Ciolacu şi-a revenit, a cerut scuze ziariştilor şi a plecat spre spital, pentru fi supus unui control medical. Lideru PSD şi preşedintel al Camerei Deputaţilor a fost transportat la Spitalul Militar din Capitală, notează News.ro.

PSD a anunțat după această criză: „Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii